Baseus teleskooppinen painovoimainen autoteline tuulilasille musta (SUYL-JY01)

11,32

Varastossa

  • Tuotemerkki: Baseus
  • Asennus: Lasi tai jakotaulu
  • Yhteensopivuus: Laitteet, joiden leveys on 65 mm – 85 mm ja paksuus enintään 1 cm (mukaan lukien puhelinkotelon paksuus).
  • Lisäominaisuudet: automaattiset leuat, 360 asteen kierto
35 ihmistä katselee tätä tuotetta
Tuotenumero: 6953156220966 Kategoriat: ,

Baseus teleskooppinen painovoimainen autoteline tuulilasiin, kojelautaan

Painovoimainen autoteline , joka ensinnäkin huolehtii puhelimemme turvallisuudesta. Erityinen kolmiomainen rakenne takaa sille poikkeuksellisen vakauden ajon aikana, ja hieman taivutetut leuat eivät anna sen pudota ulos edes kovassa jarrutuksessa. Lisäksi automaattisen lukitustoiminnon ansiosta vekotin on erittäin helppokäyttöinen. Riittää, että asetat puhelimen sen päälle, jotta käsivarret sulkeutuvat automaattisesti.

Lisävaruste on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja se on suunniteltu asennettavaksi auton tuulilasiin tai kojelautaan. Siinä on vahva imukuppi, jota voidaan käyttää monta kertaa. Riittää, että se pestään vedellä, jotta sen tarttuvuus palautuu. Lisäksi suuret säätömahdollisuudet (mukaan lukien 360 asteen kierto) ja leikkaus, jonka avulla voit liittää laturin.

Täydellinen automaatio

Se ei vaadi vaivalloista lisävarusteen sovittamista puhelimen kokoon . Laita vain laite siihen ja leuat sulkeutuvat automaattisesti . Helpommaksi se ei enää tule!

Teleskooppivarsi

Varren pituus on säädettävissä teleskooppirakenteen ansiosta.

Vakaus ja turvallisuus

Lisävarusteen kolmiomainen muotoilu takaa puhelimen vakauden ja turvallisuuden myös epätasaisimmilla teillä.

Pää, jossa on 360°:n liikealue

Kahvassa on 360° liikuteltava pää . Sen ansiosta voimme säätää laitteemme asentoa. Liiallinen kääntäminen voi aiheuttaa laitteen putoamisen pidikkeestä. Älä aseta kahvaa vaakasuoraan, sillä se vähentää alempaan luukkuun kohdistuvaa painetta ja laite voi myös pudota ulos .

Laadukkain tyyny

Kaksivaiheisen tyynyn avulla voit säätää sopivalle pinnalle. Yksi tila on ihanteellinen tasaisille pinnoille . Toinen on tarkoitettu karkeille pinnoille . Kiinnittääksesi kahvan lasiin, aseta se sitä vasten ja paina sivussa olevaa ”salpaa”. Kun asennat kiinnikkeen kojelautaan, jätä salpa pystyasentoon.

 

Tuotekategoriat