Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä.

Maksutavat

Tukkukauppa24.fi maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii suomalainen ……………. yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. ………….. on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, joka edellyttää erityisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Maksutapahtumat toteutetaan ………… suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy ……….., joka välittää maksut kauppiaalle. Kun käytät maksutoimeksiantopalvelua, sinua sitovat maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

……………………………………………………..

Asiakaspalvelu Pu…………………………..

https://www………………..

Tukkukauppa24.fi -verkkokauppa on tuotteiden ja palveluiden markkinoija sekä tilattujen tuotteiden toimittaja asiakkaalle. Tukkukauppa24 huolehtii lakisääteisistä kauppaan liittyvistä velvoitteista ja itse määrittelemistään muista velvoitteista. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat reklamoida, palauttaa tai kysyä tuotteesta.

Pankkimaksut

Voit maksaa Tukkukauppa24.fi -verkkokaupassa suomalaisten pankkien maksupainikkeilla. Meiltä löytyy maksupainikkeet näihin pankkeihin: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, Handelsbanken ja Aktia. Kun valitset oman pankkisi maksupainikkeen, sinut ohjataan suoraan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy ……………., joka välittää maksusi kauppiaalle.

Korttimaksut

Valittavanasi Tukkukauppa24.fi -verkkokaupassa on Visa, Visa Electorin ja Mastercard -korteilla ja todentamispalveluina toimii Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -palvelut. Kun maksat ostoksesi maksukortilla, maksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta kauppiaan järjestelmiin. Tiliotteella tai korttilaskulla maksunsaajana näkyy ……………, joka välittää maksusi kauppiaalle.

Toimitusmaksu

Alle 50€ tilauksiin lisätään 4,99€ suuruinen toimituskulu. Yli 50€ ostoksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme tai viimeinen varastosaldoilla oleva tuote on viallinen, olemme sinuun pikimmiten yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Tuotteiden palautus ja tuotteiden vaihto on sinulle täysin ilmaista.Yli 50€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen jolloin lähetys toimittuu sinulle noin 3-7 arkipäivässä. Kaikkiin lähetyksiin toimitamme sinulle sähköpostitse seurantatunnuksen. Mikäli Pikkupaketti on liian suurikokoinen kotiin toimitettavaksi, toimitetaan se lähimpään Postin toimipisteeseen.

Yli 50€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen Postin tai Matkahuollon pakettitoimituksen automaattiin tai noutopisteeseen. Voit itse valita halutun toimituspaikan, saat sähköpostiisi seurantatunnuksen ja sinulle ilmoitetaan, kun tilauksesi on noudettavissa. Pakettien toimitusaika on tyypillisesti 3-7 arkipäivää.

Tukkukauppa24.fi ei ole vastuussa Postista / Matkahuollosta itsestään johtuvista muutoksista, kuten tilanteista joissa automaattiin toimitus en estynyt valitun automaatin ollessa toimitushetkellä täynnä. Ongelmatilanteissa asiakkaan tulee olla yhteydessä Postin asiakaspalveluun tai Matkahuollon asiakaspalveluun.

Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen

Jos haluat tehdä muutoksia tilauksesi tuotteisiin tai toimitusosoitteeseen, ota pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme! Kerrothan meille tilauksesi numeron tai tilaajan nimen / sähköpostiosoitteen. Ilmoita myös muutokset, jotka haluat tilaukseen tehtävän.

Pyrimme toimittamaan tilauksesi matkaan nopeasti, joten valitettavasti aina muutosten tekeminen ei ole enää mahdollista. Selvitämme asiat kuitenkin mielellämme kuntoon. Tarjoamme sinulle ilmaisen vaihdon ja palautuksen, joten vaihdokset onnistuvat helposti myöhemminkin.

aspa@tukkukauppa24.fi

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 30 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Huom! Mikäli myyntipakkaus on mahdollista avata sitä vahingoittamatta, mutta pakkaus on kuitenkin avattu ja tuhottu niin, että se ei enää ole jälleenmyyntikuntoinen, veloitetaan tästä 5€ kertakorvaus. Vähennys tehdään palautettavan tuotteen arvosta.

Mikäli tilauksesi mukana on tullut kaupanpäällisiä tilauslahjoja ja päätät palauttaa tuotteita tilauksessasi, tulee palautuksen yhteydessä lähettää kaupanpäällinen takaisin. Mikäli kaupanpäällisiä ei palauteta palautuksen yhteydessä, vähennetään kaupanpäällisen arvo hyvitettävän tuotteen arvosta. Mikäli olet valinnut maksutavaksi laskun tai osamaksun, tulee näistä aiheutuvat mahdolliset maksulisät aina maksaa.

Erikoistapauksia, jolloin tuotteilla ei ole palautusoikeutta:

Tuote on tilaustuote: täysin asiakkaan toiveiden mukaan erikseen tilatulla tuotteella ei ole palautusoikeutta

Tarjous/poistomyyntituote, josta on tuotekuvauksessa erikseen asiasta mainittu.

Nouda tilaus aina ja palauta aina palautusohjeiden mukaisesti

Mikäli päätät jo ennen tilauksen saapumista, että palautat sen, niin nouda se siitä huolimatta ja tee erikseen asiakaspalautus. Mikäli pakettia ei ole noudettu ja se palautuu takaisin meille, vähennämme palautuksesta aiheutuneen kulun (15€) hyvitettävästä loppusummasta.

Tee asiakaspalautus aina ohjeidemme mukaisesti: näin se on sinulle ilmaista ja palautus saapuu suoraan meille. Mikäli palautus toimitetaan esimerkiksi noutopisteeseen, emme nouda sitä. Mikäli palautuksesta aiheutuu meille kuluja, vähennämme sen tilauksesi loppusummasta.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme. Sovimme tällöin kanssasi, kuinka toimimme: lähetämmekö sinulle uuden tuotteen, tuleeko sinun palauttaa viallinen kappale vai teemmekö sinulle rahallisen hyvityksen.

Emme vastaa tuotteidemme mahdollisista aiheuttamista haitoista, vaan asiakas on itse vastuussa käytön mahdollisista seurauksista. Asiakas on itse vastuussa tuotteiden asennuksesta ja niiden mahdollisista seuraamuksista. Asiakas hyväksyy nämä ehdot ostaessaan tuotteen. Pyrimme myymään ainoastaan hyvälaatuisia tuotteita ja ohjeita näiden asentamiseen, ja valikoimaa kehitetään asiakkaiden palautteen mukaan jatkuvasti. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, jonka vuoksi myös valikoimamme pyrkii olemaan asiakaskuntamme näköinen.

Muut yleiset ehdot:

Tilauksiin voidaan hyödyntää vain yhtä alennusta / etua kerrallaan. Asiakkaalla on mahdollisuus poistua sähköpostilistalta milloin itse näin haluaa. Palveluun ja näihin käyttöehtoihin liittyvät erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti sopijapuolten välisin neuvotteluin. Jos tässä ei onnistuta, ratkaistaan riitatilanteet Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa. Näihin käyttöehtoihin ja näiden soveltamiseen sovelletaan Suomen lakia.

Tuotekategoriat