Tuotteemme sopivat mainiosti markkinointiin sosiaalisessa mediassa, blogissasi tai bannerina verkkosivuillasi. Laaja tuotevalikoimamme sopii riippumatta siitä, ovatko kävijät kiinnostuneita liikunnasta, elektroniikasta, kotitöistä vai kaikesta siltä väliltä.

Yhdessä Adservicen kanssa sinun on helppo suositella tuotteitamme. Adservice tarkistaa kaiken itsenäisenä osapuolena ja maksaa sinulle myös välityspalkkion meille lähettämistäsi asiakkaista. Adservicesta löydät bannereita ja linkkejä, joita voit käyttää. Siellä voit myös hyödyntää erilaisia ​​erikoistarjouksia, jotka voit jakaa vierailijoidesi kanssa kasvattaaksesi myyntiä ja sitoutumista.

Miksi tehdä yhteistyötä Tukkukauppa24:n kanssa?

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita useissa kategorioissa – koko perheelle! Voit siis esitellä puhelimen lisävarusteita, kannettavan tietokoneen lisävarusteita tai varaosia mobiililaitteille. Tarjoamme asiakkaillemme nopeat toimitukset, vuoden tuotetakuun ja turvalliset maksutavat. Olemme pitkäaikainen tukkukauppa, joka on toimittanut yli miljoona pakettia

Provisio 10-12 %. Seuranta-aika 30 päivää.

Tuotekategoriat