TEMPEROITU LASI Spigen GLAS.TR SLIM IPHONE 13 PRO MAX / 14 PLUS puhelimelle

8,93

Varastossa

  • 100% alkuperäinen
  • Pakattu alkuperäiseen pakkaukseen
  • Kovuus 9H
  • 2.5D viistetyt reunat takaavat miellyttävän tuntuman.
  • Oleofobinen lisäkerros
  • Täydellinen selkeys
  • Ei vaikuta kosketustoimintoihin
  • Mitat: 157x74mm
50 ihmistä katselee tätä tuotetta

Kristallinkirkas karkaistu lasi, joka toistaa näytetyt värit loistavasti eikä vaikuta kosketusherkkyyteen. Se on valmistettu käsitellystä ja vahvistetusta karkaistusta lasista, jonka paksuus on 0,2 mm. Sen pinnan kovuusluokka (kestävyysluokka) on 9H, joten se on erittäin naarmunkestävä myös silloin, kun se on kosketuksissa terävien esineiden (veitsi, avaimet) kanssa. Lisäksi se on päällystetty erityisellä nanopinnoitteella, joka suojaa näyttöä sormenjälkien tai muiden epäpuhtauksien jättämiseltä. Glas.TR suojaa arvokasta näyttöä täydellisesti äärimmäisten pudotusten aikana. Asennus on erittäin helppoa ja jokaisen käyttäjän ulottuvilla.

* Lasia/kalvoa leikataan vain näytön litteään osaan, jossa on korostettu rakenne, kyseisen puhelinmallin valmistajan itse laatiman stanssikuvion mukaisesti ja sen perusteella. Vain tällainen kalvon/lasin leikkaus takaa täydellisen yhteensopivuuden suojatarvikkeidemme kanssa.

** Näyttöjen reunojen erilaisesta jyrsinnästä johtuen näytön ympärille saattaa muodostua suojakalvon/lasin asennuksen jälkeen pieni ilmahalo. Tämä on luonnollinen tilanne ja riippuu näytöstä itsestään.

ASENNUSOHJEET:
1) Aloita asennus kylpyhuoneessa heti kylpemisen jälkeen – höyry imee kaiken pölyn ilmasta, eikä asennus häiritse sinua.
2) Puhdista ja rasvaa näytön pinta perusteellisesti ja kiillota se sitten kuivalla liinalla kiiltäväksi.
3) Asenna pinnoite mahdollisimman tasaisesti – voit sijoittaa sen kahdella teippiliuskalla, jotka liimaat laitteen kylkeen.
4) Hankkiudu eroon mahdollisista ilmakuplista painamalla kokonaisuutta alaspäin pyörivin liikkein muutaman kymmenen sekunnin ajan. Tee näin, jotta liimakerros kiinnittyy näyttöön mahdollisimman lujasti.

SETTI SISÄLTÄÄ:

1 x Spigen Glas.TR Slim -lasi
1 x Asennussarja

Tuotekategoriat