Apple iPhone 12/12 Pro – 3mk Matt Case mansikka

4,34

Varastossa

  • Setti sisältää: – 3mk Matt Case mansikka.
  • Takuu 24 kuukautta
39 ihmistä katselee tätä tuotetta

3mk Matt Case mansikka- Matta punainen älypuhelimen tapauksessa

Expressive – herkullinen mansikka, muodikkaan mattainen

Luotettava – Pudotus testattu 125 cm:stä

Kestävä – Lisääntynyt lian kestävyys

Katseenvangitsija erinomaisella suojauksella

Mattapunainen 3mk Matt Case strawberry tarjoaa kaiken, mitä hyvältä älypuhelinkotelolta voi odottaa – tehokasta suojaa laitteellesi, lisääntynyttä vastustuskykyä naarmuja, tahroja ja sormenjälkiä vastaan, täydellistä istuvuutta puhelinmallillesi, selkeää muotoilua ja täsmällistä viimeistelyä, yksinkertaista käsittelyä, minimaalista paksuutta (1,2 mm) ja esteettisesti miellyttävää ulkonäköä hyvin pitkään. Käytännöllisellä mattapintaisella viimeistelyllä varustettu mansikanpunainen on yksi kuudesta saatavana olevasta väristä 3mk:n Matt Case -tuoteperheessä.

Ei vaurioita useiden putoamisten jälkeen

Luotettavan putoamissuojan todistaa Absorber125™-luokka. Tiukoissa testeissä 3mk Matt Case strawberry -suojattu puhelin selvisi 26 pudotuksesta 125 cm:n korkeudesta teräkselle ja betonille ilman vaurioita. Kotelo suojaa laitettasi särkymiseltä vaimentamalla iskun voiman. Korotettujen reunojen ansiosta myös kamerat ja näyttö ovat turvassa. Punainen Matt Case on erittäin joustava ja istuu täydellisesti älypuhelimen koteloon ja suojaa laitettasi hiekan ja pölyn vahingollisilta vaikutuksilta. Se suojaa kaikki ulkonevat painikkeet häiritsemättä puhelimen toimintaa. EasyClick™ Buttons -standardi takaa painikkeiden täyden herkkyyden.

Esteettinen ulkonäkö pitkäksi aikaa

3mk Matt Case strawberry on suojakotelo, jossa on parannettu naarmujen, tahrojen ja sormenjälkien kestävyys. Se on myös helppo pitää puhtaana. Voit poistaa lian heittämällä kotelon vain pesukoneeseen yhdessä värillisten kankaiden kanssa. Sinun ei tarvitse hangata, käyttää voimakkaita kemikaaleja tai (vielä vähemmän) ostaa uutta älypuhelimen suojaa. TPU-materiaali on erittäin joustavaa, kestävää ja miellyttävän tuntuista, ympäristöystävällistä ja turvallista terveydellesi. Tämän vahvistavat PZH-hyväksyntä ja RoHS-merkki.

Tuotekategoriat