Kingxbar PQY Pure Series Magneettinen kotelo iPhone 13 Pro Cover Sleeve Blue (MagSafe yhteensopiva)

8,66

Varastossa

12 ihmistä katselee tätä tuotetta

Kingxbar PQY Pure Series – magneettinen kotelo, kotelo, kansi – yhteensopiva MagSafen kanssa

Ohut ja kevyt iPhone-kuori, joka lisää ripauksen väriä puhelimeesi? Sen on oltava Kingxbar PQY Pure Series. Hienovarainen ulkonäkö, kestävä rakenne, yhteensopivuus muun muassa langattoman laturin kanssa – et voi ohittaa tätä koteloa välinpitämättömästi.

Kingxbar PQY Pure -sarjan tärkeimmät edut:

  • Läpinäkyvä kotelo hienoissa väreissä
  • Suojaa puhelinta tehokkaasti naarmuilta ja halkeamilta
  • Ohut ja kevyt
  • Saatavana useisiin iPhone-malleihin
  • Yhteensopiva MagSafe-lisävarusteiden kanssa

iPhone hienovaraisissa sävyissä

Oletko kyllästynyt iPhonesi alkuperäiseen väriin? Valitse Kingxbar PQY Pure Series -kotelo. Tämä kuori tuo puhelimeesi uuden väriulottuvuuden. Läpinäkyvän materiaalin ansiosta kotelo ei peitä kokonaan älypuhelimen muotoa tai muuta sen väriä – se vain lisää herkän värin korostuksen. Kotelo on saatavana useissa versioissa.

Pitkäaikainen suoja

Kingxbar PQY Pure Series -kotelo on ohut ja kevyt, mutta samalla kestävä ja vankka. Se suojaa iPhoneasi tehokkaasti kolhuilta, iskuilta tai naarmuilta. Voit siis heittää puhelimen turvallisesti käsilaukkuun tai reppuun tietäen, ettei sille tapahdu mitään.

Täydellinen pari

Materiaali, josta Kingxbar PQY Pure Series -kuori valmistettiin, ei vain sopinut täydellisesti koteloon puhelimeen, vaan myös leikata tarkasti reikiä kameralle tai painikkeille. Joten sinulla on täysi pääsy kaikkiin iPhonesi toimintoihin ilman kotelon irrottamista.

Yhteensopiva MagSafen kanssa

Käytätkö AirPodeja tai langatonta laturia? Kingxbar PQY Pure Series -kotelo on täysin yhteensopiva niiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse poistaa koteloa, jos haluat kiinnittää MagSafe-lisävarusteita laitteeseen.

Tuotekategoriat