Adidas OR Molded Case PU iPhone 14 Pro 6,1″ valkoinen-musta/valko-musta 50190

10,34

Varastossa

  • Nimi: TAI Molded Case PU
  • Tyyppi: Hardcase
  • Väri: Valkoinen ja musta
  • Yhteensopivuus: iPhone 14 Pro 6.1″
42 ihmistä katselee tätä tuotetta

Adidas OR Molded Case PU


Muodikas Adidas-merkkinen puhelinkotelo on suunniteltu ihmisille, jotka pitävät katutyylistä ja samaistuvat siihen. Klassisen värikoostumuksen ansiosta puhelimesi näyttää aina hyvältä, ja saat tyylikkään lisän jokapäiväiseen ulkoasuun ja erotut joukosta. Suojakuorta koristaa vanhan koulukunnan apilanmuotoinen Adidas-tunnus ja kolme ikonista raitaa – nämä lisäykset tekevät suojakuoresta arvokkaan lisävarusteen Adidaksen ystäville.

Adidas-merkkinen suojakotelo on korkealaatuisista materiaaleista valmistettu tuote, joka on valmistettu huolella puhelimesi turvallisuuden ja ainutlaatuisen ulkonäön takaamiseksi. Vahvat taustapinnat vahvistavat suojan tasoa iskuja ja vaurioita vastaan, kun taas TPU:sta valmistetut joustavat sivut takaavat suojakotelon helpon ja vaivattoman asennuksen. Kotelon kuori on päällystetty korkealaatuisella ekologisella nahalla. Varovasti koholla olevat reunat auttavat suojaamaan näyttöä naarmuilta tai vaurioilta.

Suojus on hyvin sovitettu laitteeseen, siinä on kaikki tarvittavat aukot portteja ja painikkeita varten, minkä ansiosta se tarjoaa helpon ja vaivattoman pääsyn älypuhelimesi kaikkiin toimintoihin.

Tuotteen ominaisuudet

Muotoiltu kotelo, jossa on nahkaa muistuttava insertti

Merkitty ikonisella logolla ja 3 raidalla

Korotetut reunat suojaavat näyttöä naarmuilta

Helppo pääsy painikkeisiin ja liittimiin

Tuotekategoriat