Adidas TAI Samba Alligator iPhone 14 Pro 6,1″ vaaleanpunainen-valkoinen/live-valkoinen 50200

10,34

Varastossa

  • Nimi: TAI Samba-alligaattori
  • Tyyppi: Hardcase
  • Väri: vaaleanpunainen ja valkoinen
  • Yhteensopivuus: iPhone 14 Pro 6.1″
35 ihmistä katselee tätä tuotetta

Adidas TAI Samba alligaattori


Epätavallinen Adidas-merkkinen puhelinkuori on suunniteltu ihmisille, jotka arvostavat muodikkaita asusteita ja samalla samaistuvat katutyyliin. Tämän kansimalliston tunnusomainen piirre on alligaattorinahka-aihe, joka on levitetty korkealaatuiseen ekologiseen nahkaan – se antaa mallille ylellisen ja muodikkaan luonteen, ja saat tyylikkään lisän jokapäiväiseen ilmeeseen ja erotut joukosta. Klassinen väriyhdistelmä saa puhelimesi näyttämään aina hyvältä. Lisäksi kannet on koristeltu vanhan koulun apilan muotoisella Adidaksen tunnuksella ja kolmella ikonisella raidalla – nämä lisäykset tekevät kannesta arvokkaan lisävarusteen Adidaksen ystäville.

Adidas-merkkinen kotelo on korkealaatuisista materiaaleista valmistettu tuote, joka on valmistettu huolella puhelimesi turvallisuudesta ja ainutlaatuisesta ulkonäöstä. Vahvat selkänojat vahvistavat suojaustasoa iskuja ja vaurioita vastaan, kun taas TPU:sta valmistetut joustavat sivut varmistavat kannen helpon ja ongelmattoman asennuksen. Kotelon kuori on päällystetty korkealaatuisella ekologisella nahalla, joka on mukava käyttää ja miellyttävä koskettaa. Varovasti kohotetut reunat suojaavat näyttöä naarmuilta tai vaurioilta.

Kansi on sovitettu hyvin laitteeseen, siinä on kaikki tarvittavat aukot porteille ja painikkeille, minkä ansiosta se tarjoaa helpon ja ongelmattoman pääsyn älypuhelimesi kaikkiin toimintoihin.

Tuotteen ominaisuudet

Muotoiltu kotelo nahkamaisella sisäkkeellä

Allekirjoitettu ikonisella logolla ja kolmella raidalla

Korotetut reunat suojaavat näyttöä naarmuilta

Helppo pääsy painikkeisiin ja liittimiin

Tuotekategoriat