Adidas TAI Samba Alligator iPhone 14 Pro Max 6,7″ vaaleanpunainen-valkoinen/mauve-valkoinen 50202

10,34

Varastossa

  • Nimi: TAI Samba-alligaattori
  • Tyyppi: Hardcase
  • Väri: vaaleanpunainen ja valkoinen
  • Yhteensopivuus: iPhone 14 Pro Max 6,7″
7 ihmistä katselee tätä tuotetta

Adidas OR Samba alligaattori


Epätavallinen Adidas-merkkinen puhelinkotelo on suunniteltu ihmisille, jotka arvostavat muodikkaita asusteita ja samaistuvat samalla katutyyliin. Tämän suojakotelomalliston ominaispiirre on korkealaatuiseen ekologiseen nahkaan levitetty alligaattorinahka-aihe – se antaa mallistolle ylellisen ja muodikkaan luonteen, ja saat tyylikkään lisän jokapäiväiseen ulkoasuun ja erotut joukosta. Klassinen värikoostumus saa puhelimesi näyttämään aina hyvältä. Lisäksi suojakuoret on koristeltu vanhan koulukunnan apilan muotoisella Adidas-tunnuksella ja kolmella ikonisella raidalla – nämä lisäykset tekevät suojakuoresta arvokkaan lisävarusteen Adidaksen ystäville.

Adidas-merkkinen suojakotelo on korkealaatuisista materiaaleista valmistettu tuote, joka on valmistettu huolellisesti puhelimesi turvallisuuden ja ainutlaatuisen ulkonäön takaamiseksi. Vahvat taustapinnat vahvistavat suojan tasoa iskuja ja vaurioita vastaan, kun taas TPU:sta valmistetut joustavat sivut takaavat suojakotelon helpon ja vaivattoman asennuksen. Kotelon kuori on päällystetty korkealaatuisella ekologisella nahalla, joka on miellyttävää käyttää ja miellyttävän tuntuista. Varovasti koholla olevat reunat auttavat suojaamaan näyttöä naarmuilta tai vaurioilta.

Suojus on hyvin sovitettu laitteeseen, siinä on kaikki tarvittavat aukot portteja ja painikkeita varten, minkä ansiosta se tarjoaa helpon ja vaivattoman pääsyn älypuhelimesi kaikkiin toimintoihin.

Tuotteen ominaisuudet

Muotoiltu kotelo, jossa on nahkaa muistuttava insertti

Merkitty ikonisella logolla ja 3 raidalla

Korotetut reunat suojaavat näyttöä naarmuilta

Helppo pääsy painikkeisiin ja liittimiin

Tuotekategoriat