Ugreen laturi 2x USB 2.4 A valkoinen (CD104 20384)

7,29

Varastossa

  • Tulovirta : 100 – 240V ~ 50 / 60Hz, 600mA Max.
  • USB1-lähtö: 5V / 1A 5W Max.
  • USB2-lähtö : 5V / 2.4A 12W Max.
  • Kokonaislähtövirta : 5V / 2.4A
26 ihmistä katselee tätä tuotetta
Tuotenumero: 6957303823840 Kategoriat: , , ,

Ugreen laturi 2x USB 2.4 A (CD104)

Vain yksi pistorasia käden ulottuvilla ja muutama elektroninen laite ladattavana? Älä odota ikuisesti. Investoi Ugreen-laturiin, jossa on kaksi USB-porttia, ja lataa kaksi laitetta samanaikaisesti. Voit kytkeä sen mihin tahansa, sängyn viereen, työpöydälle tai jopa matkalla, jotta laitteesi ovat aina käyttövalmiita. Unohda tyhjentyneen akun aiheuttama ongelma ja pistorasian vapautumisen odottelu.

Tehokas laite

Ugreen tarjoaa laturin, jossa on kaksi USB-porttia. Niiden yhteenlaskettu maksimivirta on jopa 2,4 A. Huolimatta siitä, että se toimii niin tehokkaasti, palovammojen vaaraa ei ole. Laite ei ylikuumene, ja enimmäisteho, jolla se toimii, säätyy automaattisesti. Tämä pitää kotelon viileänä kaikissa olosuhteissa.

Turvallisuus

Turvallisuuden osalta Ugreen-brändi huolehti myös muista seikoista. Hän on suunnitellut pistokkeen, jossa on integroitu siru, joka kytkeytyy automaattisesti pois päältä ylikuormitusvaaran ilmetessä. Ei oikosulkuja tai oikosulkuja.

Yleiskäyttö

Laturissa on vakiojännite, joka on 100-240 V. Tämä tekee siitä yhteensopivan useimpien pistorasioiden kanssa maailmassa. Siksi se sopii täydellisesti paitsi kotikäyttöön myös matkoille.

Suunnittelu

Kuten muillakin Ugreen-logolla merkityillä tuotteilla, myös tällä on muotoiltu, minimalistinen ulkoasu. Se on saatavana valkoisena tai mustana, jotka sopivat yhteen liike-elämässä yleisen pukeutumiskoodin kanssa.

 

Tuotekategoriat