Ugreen LP626 Silky Silikoni Suojakotelo Kumi Joustava Silikoni puhelimen kotelo iPhone 14 Plus musta (90920)

8,23

Varastossa

7 ihmistä katselee tätä tuotetta

Ugreen LP626 Silky Silikoni Suojakotelo Kumi Joustava Silikoni Puhelimen kotelo iPhone 14 Plus Musta (90920)

Ugreen Silky Silky Silicone Protective Case on tyylikäs silikonisuojus, joka takaa älypuhelimellemme turvallisuuden ja meille suuren käyttömukavuuden. Laadukkain materiaali, josta kotelo on valmistettu, takaa paitsi päällysteen poikkeuksellisen kestävyyden myös sen turvallisen pidon. Kun pidät tällä lisävarusteella varustettua puhelinta kädessäsi, voit keskittyä täysin internetin selaamiseen tai tekstiviestien kirjoittamiseen. Älä pelkää, että laite lipsahtaa.

Lisäksi suojakuoren sisäpuoli on vuorattu pehmeällä mikrokuitukerroksella, joka huolehtii älypuhelimemme kotelosta. Kaikki nämä elementit yhdessä suojaavat laitetta putoamisen sattuessa (vaimentavat iskun voimaa) ja vahingossa tapahtuvalta naarmuuntumiselta tai likaantumiselta. Lisäksi kotelo on joustavuutensa ansiosta helppo laittaa ja ottaa pois. Lopuksi on syytä mainita tarkat leikkaukset, jotka mahdollistavat helpon pääsyn kaikkiin tarvittaviin portteihin.

Sitä on mukava koskettaa!

Silikoni, josta suojakotelo on valmistettu, on erittäin miellyttävän tuntuista, ja samalla se takaa turvallisen otteen laitteestamme. Paras putoamissuoja on … ei putoamisia!

Suojaa ei vain ulkopuolelta

Kotelo on erittäin joustava ja vaimentaa täydellisesti kaikki iskut. Lisäksi sen sisäpuoli on vuorattu herkällä mikrokuidulla, joka tukee älypuhelimemme suojausta ja huolehtii sen kotelosta.

Hienostunut kaikin tavoin

Lisävarusteessa on integroidut painikkeet, tarkat leikkaukset portteja varten sekä kohokuvioidut reunat näytön ja kameran linssin ympärillä.

Tuotekategoriat